8B_ceramicstudio3

Artist-in-residence

Artist-in-residence hos Kunstkollektivet 8B er tiltænkt billedkunstnere og designere, der ønsker at udvikle sig på et fagligt og personligt plan. Som artist-in-residence vil du blive en del af et hyggeligt lokalsamfund og et kreativt netværk.


Vi tilbyder tre residens-programmer indenfor henholdsvis keramik og tekstil: Et program med fokus på design & håndværk, ét med billedkunst & skulptur som fokus og ét med fokus på kunst i det offentlige rum. Til hvert program er der tilknyttet professionelle netværk, som gallerier og formidlere af kunsthåndværk og du vil som resident have mulighed for at få mentortimer hos en professionel keramiker eller tekstilkunster, som du kan sparre med.

Læs mere om 8B’s faglige netværk her.

8B_PrivateRoom

FACILITETER

Som artist-in-residence vil du få dit eget værelse, en værkstedsplads og adgang til vores dejlige fælleslokaler og udearealer. Du har også mulighed for at sætte dit eget personlige præg på værkstederne, og vi hjælper gerne med at skaffe yderligere værktøj, maskiner og materialer. Desuden har du som beboer, mulighed for at holde workshops i huset, mod en aftalt betaling til 8B. Det er en god mulighed for at tjene lidt penge under opholdet.Det er muligt at søge om ophold i Kunstkollektivet 8B i en periode på 2-12 mdr.